Korenfestival Feestweek Skuytevaert 09-08-2023

De Katwijkse Watersport Vereniging Skuytevaert viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. Dat wordt gevierd tijdens de jaarlijkse Feestweek in en om een grote evenemententent op het Zuidstrand, de locatie van de watersportvereniging. Een van de programmaonderdelen is op woensdagmiddag 9 augustus het Korenfestival met Shantykoor Voor de Mast en Zeemanskoor Skuytevaert. Iedereen is van harte welkom om tussen 14:30-17.00 uur te komen meezingen of gewoon meegenieten van die altijd weer lekkere zeemansliedjes. De toegang is gratis.

TRANSPORT
Nu is de locatie van de KWV Skuytevaert nog wel een endje kuieren over strand vanaf de laatste afloop op de Zuidboulevard. Maar als u erbij wilt zijn dan is er, indien gewenst, vanaf 13:45 uur vervoer voor muzikanten, koorleden en belangstellenden vanaf die laatste strandafgang naar de feesttent. Graag tot woensdag 9 augustus dus.

NB Ook op het Noorzee Zomer Festival In Katwijk vindt in dezelfde week het Noordzee Zomer Festival plaats. Ook daar kunt u op zaterdag 12 augustus genieten van Zeemanskoor Skuytevaert. Want dan treedt het koor op na het passeren van de Flowerparade over de Boulevard. De locatie is de Feesttent op het Strandplein ter hoogte van de Voorstraat. En ook daar is de toegang gratis.