Zeemanskoor Skuytevaert ‘op z’n Katteks’ bij 55+ middag Quick Boys

Het is de week van de Familiedagen bij de Katwijkse Voetbal Vereniging Quick Boys. Op vrijdagmiddag 2 juni 2023 was het de dag van de senioren, of 55-plussers zoals ze het ook noemen. Op hun eigen website is er sprake van ‘genieten op z’n Katteks’ met een ‘biertje, visje en muziekje’. En dat muziekje werd verzorgd door Zeemanskoor Skuytevaert.

Hartstikke gezellig, lekker sfeertje lekker weertje, dus prima omstandigheden voor een leuk optreden in de buitenlucht op Sportpark Nieuw Zuid. Het biertje was er natuurlijk vanuit het clubhuis. Voor het gebakken visje en een gerookt makreeltje zorgden Kees Duif en Siem Guijt (deze laatste in zijn dubbelfunctie van muzikant/makreelroker). En de muziek… die kwam natuurlijk van het Zeemanskoor.

De stemming zat er goed in en het koor kreeg zelfs assistentie van een aantal Quick-Boys-oudjes, die de te zingen tekst per zin even ‘voorriepen’, zodat het publiek uit volle borst kon meezingen. En dat deden ze. Nogmaals, super gezellig. Kijk zelf maar even op de site van Quick Boys voor een verslagje en een filmpje (klik hier). En hier voor de rest van de foto’s.