Unieke kans: Met Shantykoor Skuytevaert mee en zingen op Shanty Festival Duisburg!

In het Pinksterweekend van 14 t/m 16 mei 2016 neemt het Shantykoor Skuytevaert deel aan het Shanty Festi-val in Duisburg (Dtsl). Een tegenwoordig bruisende stad met een heel gezellig en modern havenkwartier, waar ook het festival plaatsvindt. De organisatie ligt bij de horecaonderne-mers van rond de Haven wat al bijna een garantie is voor een levendig evene-ment. Het Shantykoor Skuytevaert biedt u als zingende shantyliefhebber, eventueel met partner, graag de gelegenheid u aan te sluiten bij deze muzikale reis, waarbij ook nog ruimte zal zijn voor het verkennen van de stad en een rondvaart door de haven.

Interesse in dit leuke project?
Kom dan op woensdagavond 9 december van 20:00 – 23:00 uur naar de Open Oefenavond van het Shantykoor Skuytevaert. Dat is de traditionele laatste oefenavond van het jaar. De koorleden oefenen hun lievelings-top 10, belangstellenden zijn van harte welkom en deze keer is er ook een informatieronde over de Duisburgreis. De heer Gijs Beekhuizen van Pelikaanreizen doet dan de complete invulling van dit tripje uit de doeken.

U kunt meezingen als projectkoorlid!
Wilt u ook wel eens (tijdelijk) meedraaien in een shantykoor? Of zingt u al ergens, maar lijkt de reis u wel iets? Dan is hier uw kans, met een mooi optreden op de koop toe. U repeteert van januari t/m het festival in mei 2016 mee met het koor en voor het optreden wordt het tenue van kiel en spijkerbroek beschikbaar gesteld. Als projectkoorlid betaalt u geen € 269,00 maar € 200,00 voor de busreis, twee nachten op basis van tweepersoonskamer inclusief ontbijt en diner en een rondvaart door de Haven. Eventuele partners betalen € 269,00.

Het Shantykoor Skuytevaert ziet u graag voor informatie en een gezellige avond op:
Woensdag 9 december 2016
Soos Skuytevaert, Synthese 20a, 2224 RD Katwijk
Ook uw partner is van harte welkom.
Vanaf 19:30 uur is er koffie
20:00 – 21:00 uur repetitie Top 10 shantyliedjes
21:00 – 21:15 uur pauze
21:15 – 23:00 uur presentatie reis naar Duisburg en gezellig napraten

Graag tot ziens op 9 december
en natuurlijk verplicht uw aanwezigheid op deze avond u tot niets.