Een bak herrie…

Medleypubliek bij de RoskamEen bak herrie… Ja, maar dat was dan de Truck Run die op zaterdag 21 aug. 2010, voorafgaand aan het Katwijk Binse Med-ley Festival, door de Rijnstraat trok. Altijd een geweldig mooi onder-deel van de openingsdag van de Katwijk Binse Oranjefeesten.
Toen men elkaar, na al dat geweld, weer kon verstaan klonk er op de Turfmarkt bij de Roskam een iets melodieuzer geluid toen, o.l.v. Adri van Beelen, het Katwijk Binse Medley Festival van start ging met het Shantykoor Skuytevaert en het Evenementenorkest ‘Als ’t eerst maar mart is’.

Met een biertje of sapje van de tap bij de Roskam en een gebakken visje uit de bakkraam van Carnavalsvereniging De Rhijnhoornvlegels, werd het op het grote terras al snel gezellig in het zonnetje. En meezingen was heel gemakkelijk. Niet alleen omdat veel mensen liedjes als Bij ons in de Jordaan, Het kleine Café aan de Haven of Malle Babbe sowieso wel kennen, maar ook omdat de organisatie voor tekstboekjes voor het publiek had gezorgd. Goed geregeld! Het optreden werd afgesloten met het Dorpslied van Katwijk aan den Rijn, een ode aan dat toch heel eigen plekje in het tegenwoordig zo grote (KRV)Katwijk. Klik hier voor de foto’s