Verrassingsoptreden voor Shantykoorlid Ross Wassenaar

Ross en echtgenote bij verrassingsconcertEen avond van verzoek-nummers was het afgelo-pen dinsdag 19 oktober in het Rijnlands Revalidatie Centrum(RRC) aan de Was-senaarseweg in Leiden. Heel toepasselijk, die straatnaam, want het ver-rassingsconcert dat het Shantykoor Skuytevaert gaf was ter ere van hun Shantykoorlid Ross Wasse-naar, en hij bepaalde wat er gezongen werd.

Na een ingrijpende operatie dacht Ross geen deel meer uit te kunnen maken van het Shantykoor, maar daar dacht het koor zelf toch even anders over. Op initiatief van gitarist Siem Guyt, trad een groot deel van het koor die dinsdagavond o.l.v. dirigent Jan Volbeda  in het RRC aan om Ross niet alleen een verrassingsserenade te brengen, maar ook om hem te laten weten dat hij nog altijd welkom is in het Shantykoor.

Het deed hem goed, zijn zangmaten zo ineens te zien opdraven. En niet alleen hem. De hele afdeling, revalidanten en verpleging bij elkaar, genoten van een heel gezellig avondje Shantymuziek. En dan niet alleen het luisteren, ook de mogelijkheid tot meezingen maakte het voor iedereen een genoeglijk muzikaal avondje. 
                                                                                                        Coby van Duyn maakte foto’s, klik hier.