Met de sloep naar Leiden

Het leek het Shantykoor Skuytevaert leuk om weer eens op een andere manier het publiek te verrassen. En zo stapten zij, met aanhang, op zaterdag 17 oktober in de sloep van kapitein Arnold Zierikzee voor een tochtje naar Leiden om aldaar het publiek bij terrassen en op de kades te verrassen met gezellige shantyliedjes. Getuige de onderstaande e-mail reactie aan dirigent Maarten Trippenzee, slaagden zij daar uitstekend in en zelf hadden de shantyzangers en muzikanten het ook prima naar hun zin. Klik hier voor foto’s.

“Ja ik was speciaal voor jullie naar Leiden gekomen en was van plan om “heel” Leiden door te lopen tot ik zag waar ik voor kwam! Toevalstreffer dat ik jullie net onder de brug tegen kwam! Best lastig met al die andere mensen erbij om er dan je koor in het gareel te hebben! Man, ik vond het enig!! En leuke reacties om me heen! Echt! Ja het weer …  Ach jullie hebben weer heel wat gezelligheid in Leiden gebracht. Ik vond het wel een heel leuke manier om shanty muziek te laten horen!”